150 Milyon Aşılı İnsanla Artık Virüse İhtiyacınız Yok

  150 Milyon Aşılı İnsanla Artık Virüse İhtiyacınız Yok

 

Dr. Alim Mohammed ile yapılan röportajdan alıntıdır

-Selamaleyküm

-Vealeykümselam

-Soruyu sohbete de koydum ama merak ediyorum paylaşır mısınız, varsa aşı döküntüsünün etkisi aşı olmamış olsak da aşılara yakın olanlarımnızda ne olur?

-Sizi hasta eder. Çoğunlukla Covid 19 virüsü olarak adlandırılan Corona virüsü oldukça zararsızdır. Demek istediğim, bununla ilgili birçok ayrıntıya girebiliriz. Ancak geçen yıl içinde öğrendik ki, %99'luk bir oran var, viral enfeksiyonda iyileşme oranı yani. Şimdi viral enfeksiyondan ciddi hastalığı olan insanlar, bu semtomlara neden olan şey Spike proteini olan S proteinidir ve Spike protenidir. Bu, ACE-2 Reseptörüne yapışır. Yani demek istediğim şu ki, Covid-19 virüsünün kendisinden hastalanan İnsanlar bile virüsün bir parçası olan S-Proteininden hasta oldu. Yani şimdi aşı olan insanlar vücutlarındaki her hücre artık S-Proteinlerini üretiyor. Yani başlangıçta yanlış anlamışım. Tüm virüsü vücutlarında üretmeleri gerektiğini düşündüm. Tüm Patofizyolojiye Spike Proteinin neden olduğunu anlamadım. Yani tüm aşılanmış İnsanlar bu Proteinin milyarlarca, trilyonlarca Kopyasını üretiyorlar ve bu onların nefeslerinden nefes verdiklerinde diğer İnsanlar onu soluyabiliyor. Deri yoluyla da gelir. Yani onlara dokunursanız Virüs değil, enfekte olabilirsiniz. Yani Proteinle birlikte kesinlikle vücut sıvıları Spike proteinlerini içerir. Dün bir rapora bakıyordum, sanırım sayı 905 idi. Emziren aşılı Anneler tarafından emzirilen Bebekler öldü ve ölüm nedenleri aşırı derecede iltihaplanma. Çünkü S Proteini bunu yapıyor. Tüm vücutta iltihaba neden olur. ACE-2 reseptörüne yapışır. ACE-2 reseptörü kan damarlarının damarların iç astarında ve kesinlikle kalbin astarının vücutta damar olmayan bölge yoktur. Yani vücudun ACE-2 reseptörü olmayan hiç bir parçası yoktur. Yani etkileşime giren ACE-2 Reseptörü olduğu yerde bir S proteini ile orada şiddetli iltihaplanma yaşarsınız. Bu İltihap birçok şey yapabilir. Yani aşı olan Gençlerin %86'sında beyinde iltihap oluşmaya başlıyor. Ve elbette miğren denilen şeyi, baş ağrılarını ve beyin fonksiyonu ve davranışları değiştiriyor ve diğer semtomları deneyimliyorlar. İltihap Kalpte ise buna Miyokardit denir ve miyokarditten muzdarip birçok Genç henüz söylenmediği için bilmiyorlar. Miyokardit için son nokta bir kalp naklidir. Kalp Kasları yok ediliyor.

Peki Karaciğerde İltihap nerede olursa, Kan üreten Dalak nasıl olur? Ve bu yüzden uzun vadeden biri çok uzun değil, gerçekten Aşılama sürecinin ani olmayan etkilerinden birisi de Kan yapma yeteneğinin yok edilmesidir. Ve sonra Vücuttaki Kan Spike proteinin kendisinin manyetik olması gerçeğinden etkilenir. Sadece bulaşıcı bir Protein değil, buna bakabilirsiniz. Bulaşıcı Proteinlere Preon (İng.: PRION) denir. Dolayısıyla S Proteini, Proteinde ön ve bulaşıcı bir Protondur. Ancak sadece bulaşıcı değil, aynı zamanda manyetiktir. Ve böylece aşılanmış İnsanlar manyetik hale gelirler. Yani X Men gibi. Magneto adından bir Karakter vardı ve magnetizma yoluyla Nesneleri çekebiliyordu. Ve elbette Yahoo hakkında zaten konuştuk. Çelikle oynamak ve başka bir Çeliğe değil de bir Çeliğe manyetik koymak. Ve böylece Aşı ile gerçekleşen budur. Ve dahası, örneğin Avrupa'da doğrudan Aşıya atfedilen 100'den fazla ölüm resmî olarak istenmiştir ve yüzlerce ölüm vardır. Avrupa'da binlerce yaralanma ve burada ABD'de benzer rakamlar.

Şimdi sorunuz şuydu: Yakınlarda aynı odada bulunan aşısız Kişiye ne olur? Aynı Ortamda, aynı İşyerinde, aynı Sınıfta Aşı olmuş biri olarak? Söylediğim her şey aşılı Kişinin başına geliyor. Aşılanmamış Kişinin başına gelmeye başlayacaktır. Çünkü aslında aşısız değildirler. S-Proteini soludular. Yani buna Aşı demek istiyorsanız ancak S-Proteinini içinize çekiyorsanız ya da onu Cildinizden emdiyseniz ya da aşılı Kişinin Vücut Sıvılarıyla temas ettiyseniz, yani Vücuttaki tüm Patofizyolojiye neden olan bulaşıcı S-Proteini, sizi gerçekten Kollarını sıvayan ve İğneyi vurduran Kişiyle aynı şekilde etkileyecektir. Şimdi bir başka nokta, Spike Proteinden bahsediyorum. Ama Dr. Mikovitz diyor ki, sadece Başak proteini havada değil. Bak... İşte bu yüzden şimdi koklayıcı Köpeklerin var. Çünkü onlar Havayı kokluyorlar. Ama aynı zamanda havada uçuşan bir mikro RNA parçası olduğunu söylüyor. Yani şimdi bu durumu daha da kötüleştirecekti. Spike Proteini solumak bile yeterince kötü olurdu. Ama aynı zamanda mRNA'yı da teneffüs ediyorsanız, bu Uzaylı proğramlama. Bu yüzden sorunuza tam bir Cevap vermeye çalıştım. Asıl cevap, tüm bu kötü komplikasyonlardan kaçınmak için ne yapmalısınız? Veba gibi aşılı insanlardan kaçınmalısınız çünkü onlar Vebalıdır. Hastalık artık Virüs değil. Öyle olduğunu düşündük ama Virüs sadece bir Taşıyıcıydı. S-Proteinin taşıyıcısıydı. Ve şimdi 150 Milyon Aşılı İnsanla artık Virüse ihtiyacınız yok. Aşı kendi kendine yayılacaktır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yıllara göre PKK tarafından şehid edilen Asker sayısı

Mustafa İslamoğlu'ndan ezber bozan zekat açıklaması